Mundhut kontrol ing autopilot karo addons

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
ROBPA
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 15 Mar 2019, 11:35

Mundhut kontrol ing autopilot karo addons

Tulisan sing durung diwaca by ROBPA »

Kanthi 90% saka addon pesawat sing wis diundhuh lan nginstal, kabeh mlebu warung sing ana sajrone pesawat ing kontrol kendharaan autopilot.
Wis wong liya wis pengalaman iki?
Iku drive kula kacang

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Mundhut kontrol ing autopilot karo addons

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi,
Iki 100% amarga kalibrasi ing joystick

Mangga kalibrasi kanthi bener lan masalah sampeyan bakal diatasi.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

ROBPA
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 15 Mar 2019, 11:35

Mundhut kontrol ing autopilot karo addons

Tulisan sing durung diwaca by ROBPA »

Hi - thanks for that.
Aku di-recalibrated sandi joystick nanging wis ora efek - padha padha mengkono.
Aku iki masalah sing luwih rumit, kedadeyan nalika pesawat mlaku ing autopilot lan joystick iku ora ono. Nanging nyoba mbaleni kanthi manual kanthi A / P mati ora bisa.
Uga ora tau karo pesawat standar pesawat sing teka karo FSX-SE.
Apa ana konflik karo file cfg?
Aku nambah modifikasi swara kanggo standar B737-800 lan sing nyebabake masalah sing padha. Mbusak mode lan bali menyang normal.
Dadi kuciwa amarga ora bisa digunakake addons lagi menehi fungsi luwih akeh.
Apa sampeyan bisa njanjeni apa wae explantion luwih dhisik? Thanks

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”