Embraer 120 Mega pack

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
EgaBVA
Kirim: 1
Melu: 23 Februari 2013, 20:34

Embraer 120 Mega pack

Tulisan sing durung diwaca by EgaBVA »

EMB 120 iki pancen dadi pesawat favoritku, dakbukak kaping pirang-pirang lan saiki dumadakan aku ora bisa urip maneh ing Master Radio. Aku wis instal lan instal maneh paket Mega kaping pirang-pirang, nanging masalahe isih ana. Apa ana sing njaluk ide babagan carane ngatasi iki. Matur nuwun

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”