BOEING 787 MEGA PACK START SYSTEM AND ENGINES

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
antmag1
Kirim: 1
Melu: 13 Apr 2019, 09:24

BOEING 787 MEGA PACK START SYSTEM AND ENGINES

Tulisan sing durung diwaca by antmag1 »

Hello everyone, Aku pengin ngerti ngendi aku bisa nemokake prosedur kanggo miwiti sistem lan mesin kanggo 787 boeing. Matur suwun

sirajhazzleen
Kirim: 1
Melu: 09 Nov 2018, 19:23

BOEING 787 MEGA PACK START SYSTEM AND ENGINES

Tulisan sing durung diwaca by sirajhazzleen »

Sadurunge Miwiti
Throttle - Idle
Flaps - 0 degrees
Kacepetan cepet- Disarm
Miwiti lan nerusake

Baterei - On
Apu - On
Apu Generators - ing
Hydraulic pumps (switch utama) - On
Pitot heat - on
Pompa bahan bakar saka loro mesin - mbisakake
Mesin Mulai
Mode pencet - Aktifake
Ngalih Master (mesin 1) sawise mesin 1 diwiwiti
Ngalih Master (mesin 2)
Yen rumit banget, miwiti pesawat kanthi otomatis kanthi pencet ctrl + E
Matur nuwun pilot simulasi inspirasional panjenengan

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”