Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
tnig
Kirim: 5
Melu: 11 Jul 2016, 13:55

Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by tnig »

Tombol undhuhan ora bisa digunakake.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi there,

Apa Browser Internet apa sampeyan nggunakake? Yen sampeyan ora menehi informasi apa wae, ora bisa mbantu.

Seneng landings
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

tnig
Kirim: 5
Melu: 11 Jul 2016, 13:55

Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by tnig »

Firefox

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Supaya apa sing kedadeyan nalika sampeyan ngeklik download? Apa ana jendhela cilik mbukak?
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

tnig
Kirim: 5
Melu: 11 Jul 2016, 13:55

Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by tnig »

Ora ana sing kelakon. Ora ana jendela liyane, ora ana apa-apa. Wis ndownload sadurunge, nanging bubar duwe probem iki. Ora yakin apa amarga ana update ing Firefox, utawa apa.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Aku mung nyoba karo versi paling anyar saka Firefox lan iki apik, jendhela muncul. Mungkin sampeyan kudu mriksa yen anti-spam utawa ad-blocker ora ngalangi windows download. Uga coba nganggo Chrome, yen kerjane karo Chrome, banjur ana masalah karo Firefox.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”