mesthi

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
pennivendolo
Kirim: 1
Melu: 09 Mei 2016, 14:39

mesthi

Tulisan sing durung diwaca by pennivendolo »

Aku butuh bantuan kanggo nggunakake bojo 777 sing ayu. Aku pengin ngerti ngendi aku nemokake panel kanggo nyetel data kursus kanggo landing ILS.
Biasane aku mabur karo 747 lan perintah wae aku langsung nemu ing panel ngarep. Nanging ing 777 aku ora bisa nemokake. Sapa sing mbantu aku? Thanks
lampiran
777.JPG
777.JPG (147.94 KiB) Ndeleng kaping 2302 kaping

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”