Landing Speeds

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
brimmy1
Kirim: 6
Melu: 19 Februari 2019, 10:27

Landing Speeds

Tulisan sing durung diwaca by brimmy1 »

Hi
Can anyone point me in direction of chart speed landing for Boeing and Airbus jets please. Aku entuk dhuwit lan bouncing utawa kios nalika kebangkrutan. Aku wis nyoba landing ing antarane 132 - 150 nanging isih ora bener. Sembarang bantuan bakal ditrapake banget

Alexander29
Kirim: 2
Melu: 29 Okt 2018, 17:08

Landing Speeds

Tulisan sing durung diwaca by Alexander29 »

Hei, biasane gumantung kepriye kuwat angin lan liya-liyane, coba dadi ngendi wae antarane 140-160 :)

ranlub
Kirim: 1
Melu: 01 Apr 2019, 07:47

Landing Speeds

Tulisan sing durung diwaca by ranlub »

[*]
[*] 140 Sampeyan kudu nindakake, nanging priksa manawa bobot sampeyan ana ing sangisore MLW (Bobot Landing Maksimum)
[*]

PADA52
Kirim: 6
Melu: 03 Jul 2016, 12:49

Landing Speeds

Tulisan sing durung diwaca by PADA52 »

Kathah gumantung saking total nimbang pesawat ing wekdal kebangkrutan, kacepetan angin, kanthi cara jejere indikator kacepetan sampeyan duwe garis mlayu kanthi werna sing beda sing nyatakake kacepetan kebangkrutan sing bener

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”