Blurry texture lemah

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
tharat
Kirim: 14
Melu: 01 Februari 2018, 12:45

Blurry texture lemah

Tulisan sing durung diwaca by tharat »

Awit aku dianyari kertu grafis menyang NVIDIA GeForce GTX 970 2GB, tekstur lemah katon kabur.
Apa ana sing bisa aku tindakake sing sampeyan ngerti kaya nyetel setelan pemandangan utawa kertu grafis.

Kind Regards, ThaRat

gambar


Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”