Il-76 gauges (gyro, altitude etc.) ora muncul.

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
rederos
Kirim: 2
Melu: 06 Des 2018, 12:02

Il-76 gauges (gyro, altitude etc.) ora muncul.

Tulisan sing durung diwaca by rederos »

Hi, aku ngundhuh Il-76 saka kene, lan katon kaya sing apik, nanging gauges ora muncul, tinimbang mung ngetrapake gauge. Dadi mung panel ijo karo ukuran gauge, lan aku duwe fsx uap. Ora ana wong sing ngerti masalah iki?

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”