Bantuan FS2004

Microsoft Flight Simulator 2004 (FS2004) yaiku dolanan video sing dikembangake dening studio Microsoft Games, sing dirilis ing taun 2003 ing PC. Ing saindenging jagad wong isih main ing FS2004 puluhan taun sabanjure.
Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Bantuan FS2004

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Yen sampeyan nemu masalah, kesalahan utawa yen sampeyan ana pitakonan babagan simulator FS2004, kirimake ing kene. Uga pitutur marang kita babagan koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing FS2004.

mmickey
Kirim: 1
Melu: 18 Februari 2017, 08:23

Bantuan FS2004

Tulisan sing durung diwaca by mmickey »

Halo Aku tuku paket kanggo B777 FSX saka Rikooo lan aku ora bisa nyentuh FMS utawa panel apa wae kanggo persiyapan. Tulung tulung
Aku banget anyar kanggo FSX. Thanks.

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Bantuan FS2004

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Aku kepengin ngirim aku malah nyoba mbantu. ...

Kaping pisanan, papan sing salah kanggo takon, iki kanggo mbantu FS2004, ora FSX.

Kapindho, cara sampeyan nulis iki, aku ora bisa ngerti.

Katelu, luwih rinci, sing pesawat sampeyan bener-bener didownload.

Keempat, aku ora mikir yen sampeyan tuku pesawat kasebut ing kene. Satemene aku ngerti, kabeh sing ana iku freeware.

Posting Balesan

Bali menyang "Flight Simulator 2004"