Sapa sing kasengsem karo mabur karo akeh AI ing serverku ???

Microsoft Flight Simulator 2004 (FS2004) yaiku dolanan video sing dikembangake dening studio Microsoft Games, sing dirilis ing taun 2003 ing PC. Ing saindenging jagad wong isih main ing FS2004 puluhan taun sabanjure.
fltbuff71
Kirim: 9
Melu: 28 Jan 2016, 19:40

Sapa sing kasengsem karo mabur karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by fltbuff71 »

Deleng situs web fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Bakal ngeset penerbangan klompok ing mangsa ngarep yen cukup kapentingan.

kontakku [email protected]

Aku nggunakake download Rikooo kanggo paket ati 737 lan 747

Ora bisa fly AI ing multiplayer ing Steam, nanging JoinFS gedhe lan sampeyan bisa fly Steam, Box, utawa Flight Sim liyane ing free flight.

Aku ora bakal nggunakake TeamSpeak lan katon kaya ngisi kanggo server saiki ....

Yen kasengsem, mung supaya aku ngerti

Ndeleng gambar sing digandhengake karo aku nggarap Ai Flight Planner. .my server, lan JoinFS
lampiran
2017-12-31_7-58-51-624.jpg
2017-12-31_7-58-51-624.jpg (22.18 KiB) Ndeleng kaping 3548 kaping
2017-12-11_8-10-34-421.jpg
2017-12-11_8-10-34-421.jpg (15.35 KiB) Ndeleng kaping 3548 kaping
2017-12-26_8-58-2-237.jpg
2017-12-26_8-58-2-237.jpg (28.38 KiB) Ndeleng kaping 3548 kaping

Posting Balesan

Bali menyang "Flight Simulator 2004"