Sapa sing bisa mbantu aku mindhah operator menyang lokasi tambahan anyar?

Microsoft Flight Simulator 2004 (FS2004) yaiku dolanan video sing dikembangake dening studio Microsoft Games, sing dirilis ing taun 2003 ing PC. Ing saindenging jagad wong isih main ing FS2004 puluhan taun sabanjure.
jinx
Kirim: 1
Melu: 26 Jul 2017, 09:16

Sapa sing bisa mbantu aku mindhah operator menyang lokasi tambahan anyar?

Tulisan sing durung diwaca by jinx »

Sapa sing bisa mbantu aku mindhah operator menyang lokasi tambahan anyar?

Berkas kasebut ing jeneng penerbanganim.com bige_ai.zip.

Aku pengin mindhah operator Channel Inggris menyang lokasi 4 ing perairan Yunani lan bisa nyedhiyakake koordinat - siji lokasi bakal mati Siprus, 3 liya ing perairan wilayah Yunani.

Sembarang bantuan bakal dihargai.

Nick

Posting Balesan

Bali menyang "Flight Simulator 2004"