BAC 1-11 masalah avionik lan baterei

Microsoft Flight Simulator 2004 (FS2004) yaiku dolanan video sing dikembangake dening studio Microsoft Games, sing dirilis ing taun 2003 ing PC. Ing saindenging jagad wong isih main ing FS2004 puluhan taun sabanjure.
Bazza14
Kirim: 1
Melu: 12 Nov 2018, 21:25

BAC 1-11 masalah avionik lan baterei

Tulisan sing durung diwaca by Bazza14 »

Hi kabeh mung bubar gabung klompok iki, banget kesengsem karo kabeh karya seng kuwat sing wis mlebu ing penambahan ing `s.
Masalahku, aku ngundhuh BAC 1-11 kanggo fs2004, ora ana masalah, lan katon apik, masalah aku kudu babagan 5 min sawise miwiti elektron tetep gagal (Avionics & Battery mati). Aku wis nyoba ngganti setelan Realisme dadi ora kegagalan tanpa efek apa, mesthine ana tikus abang ing kothak kegagalan listrik, sing terus teka. Cara mung aku bisa njaluk avionik lan baterei mlaku maneh kanthi miwiti pesawat anyar. (pengarep aku wis njelasake iku ok) Tambah gedhe ing sanadyan, thankyou.
Barry

gaztop
Kirim: 8
Melu: 29 Jan 2018, 16:41

BAC 1-11 masalah avionik lan baterei

Tulisan sing durung diwaca by gaztop »

Priksa manawa generator diowahi. Lan manawa switch master aktif.

Posting Balesan

Bali menyang "Flight Simulator 2004"