X-Plane bantuan

Simulator penerbangan kanggo Windows, macOS, & Linux. X-Plane 11 minangka simulator sing rinci, realistis, lan modern.
Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

X-Plane bantuan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Yen sampeyan nemu masalah, kasalahan utawa yen sampeyan duwe pitakonan X-Plane Simulator, ngirim ing kene. Uga pitutur marang kita babagan koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing X-Plane.

jamsta
Kirim: 1
Melu: 27 Sep 2015, 18:15

X-Plane bantuan

Tulisan sing durung diwaca by jamsta »

Nggoleki apa wae x-plane game

thimeu
Kirim: 1
Melu: 06 Okt 2019, 15:55

X-Plane bantuan

Tulisan sing durung diwaca by thimeu »

Dariussssss wrote:Yen sampeyan ngalami masalah, kesalahan utawa yen vtc orly sampeyan sawetara pitakon babagan X-Plane Simulator, ngirim ing kene. Uga pitutur marang kita babagan koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing X-Plane.
Iki minangka pisanan aku ing kene lan aku mung pengin ujar manawa aku seneng banget lan bisa menehi pendapat.
Thanks!

juan104
Kirim: 1
Melu: 17 Nov 2015, 14:44

X-Plane bantuan

Tulisan sing durung diwaca by juan104 »

Halo. Aku tuku X Plane 11 lan nyoba nginstal. Disk 1 ora menehi masalah, banjur disk 2 nuduhake kesalahan, mula aku mutusake kanggo instal. Aku miwiti instalasi lan ora ana masalah yen aku entuk disk 3; sepisan maneh aku mbusak lan nyoba kanggo mbaleni dosis sadurunge, nanging saiki laptopku ora bisa ndeteksi Cds nalika aku lebokake.
Aku yakin ora ana hubungane karo disk amarga aku wis nggunakake rong disk; sing digunakake lan merek anyar.
Aku nggunakake windows 7.
Aku uga mulihake sistem, nanging sayangé Pemugaran pungkasan sing aku akses yaiku salah sawijining masalah sawise download, uga download; langsung x 11 lan ora ana apa-apa.
Apa ana sing bisa nulungi aku?

Posting Balesan

Bali menyang “X-Plane 11 Flight Simulator ”