Marang kita bab sampeyan

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
Dariussssss
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Dadi, halo kabeh. Jenengku David lan aku Moderator Forum sing anyar. Aku ngira cara paling apik kanggo miwiti sawetara kegiatan ing kene yaiku mbukak topik iki lan ketemu sampeyan kabeh.

Marang kita bab sampeyan, apa sampeyan tau mikir penting.

Sugeng rawuh. :)

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello David,

Welcome ing tim Rikoooo,

Kulo Erik nitahake lan Manager Rikoooo.com.

Aku pancene pleased kanggo duwe sing kene, iki Forum Panjenengan. sampeyan boss :)

Aku bakal gawé annouce ing newsletter kita sabanjuré marang wong bab forum anyar iki.

Happy pesawat everyone

Erik
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

andhar
New Member
New Member
Kirim: 2
Melu: 13 Okt 2014, 15:17

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by andhar »

Hi, jenengku Aan
Aku penggemar pesawat saka Indonesia
Gampang ketemu sampeyan kabeh :)

Dariussssss
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Matur nuwun kabeh supaya adoh. Pangarep-arep kanggo ndeleng akeh, kiriman luwih lan luwih kegiatan kene ing mangsa.

Cheers.

FCAIR
New Member
New Member
Kirim: 7
Melu: 01 Jan 2017, 07:23

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by FCAIR »

Halo Kabeh Jenengku Terry (FCAIR) Aku minangka pimpinan Krew USAF pensiunan. Mung kasengsem ing FSX lan sim mabur sawise pirang-pirang taun. Situs anyar sing apik, unduhan apik tenan. Happy Flying kanggo kabeh wong

Viscount
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 05 Apr 2016, 07:41

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Viscount »

Hai - Aku John saka pesisir kidul Inggris. Saiki wis pensiun, simulator penerbangan pertamaku mbukak nganggo ZX81, dimuat nganggo tape, lan kalebu B737 (uga altimeter lan ASI) sing diwakili grafis blocky sing mabur ing antarane blok A lan blok B kanthi warna ireng lan putih - lan yen sampeyan apa bener sampeyan ndeleng "pemandangan", gumpalan ireng liyane sing diarani C. Barang inspirasi. Wiwit iku aku duwe saben Penerbangan sing diprodhuksi Microsoft, terus liwat macem-macem komputer saka 8086 nganti 384, 486, Pentium, ditambah sawetara liyane, menyang I7 saiki. Aku duwe lisensi pribadi sing aku duwe sawetara atus jam ing taun 152 lan PA28 - ora saiki lagi amarga biaya mabur ing kene ing Inggris. Anakku uga nggunakake Flightims, entuk bug lan sinau mabur, lan saiki nganggo 4000 jam sabuk (nyata) A319 / 320s lagi wae arep golek tiket Kapten. Tekan Rickoooo saka pemandangan freeware Canary Islands sing apik banget - matur nuwun banget. Seneng banget ndeleng kaca Inggris amarga ora adoh saka 50 mil saka Prancis, pangertene babagan basane ora pati ngerti.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello FCAIR lan Viscount,

Matur nuwun kanggo presentation lan welcome menyang forum anyar, kita banget bungah lan seneng duwe sing kene, ora ragu-ragu kanggo ngirim topik anyar lan nyuwun bantuan kanggo masyarakat. uga, yen sampeyan pengin bantuan liyane iku bakal gedhe, kawruh banget welcome kene, lan kita bakal seneng duwe sawetara piwulang carane, mabur, tutorial lan ing dikirim ing forum. Saben sumbangan bakal nggawe masyarakat seneng.

Happy pesawat,

Erik
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

FCAIR
New Member
New Member
Kirim: 7
Melu: 01 Jan 2017, 07:23

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by FCAIR »

Ing wektu iki, aku dadi siswa kaya sadurunge. Sampeyan bisa uga butuh sawetara wektu kanggo entuk kabeh seluk beluk FSX nanging kapan wae aku bisa nulungi wong Bakal dadi nikmat kanggo aku.

Blue langit everyone ..

Dariussssss
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Sawise maneh, Welcome to Rikooo. :)

Payson
senior anggota
senior anggota
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Marang kita bab sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Hiya, jeneng layar layar yaiku PAYSON. Wis suwe aku nggunakake simulator komputer, saiki wis bali menyang salinan Ubisoft's Sturmovik IL2. Dipindhah menyang 10 taun ing WarBirds (bener nulungi dheweke karo kokpit pejuang sing dikarepake kanggo ngenalake game iki. Aku uga nggunakake sawetara peripheral sing main sim tempur Ubisoft sing luwih maju. Aku pindhah menyang taun 5 ing World of Tanks. isih muter. (dadi larang) sing dakgunakake FSX udakara 8 utawa 9 taun lan tresna karo format kasebut. Aku isih melu WoT lan isih njupuk motret ing Ubisoft. Saiki aku ngerti babagan sampeyan, luwih becik duwe pilihan pesawat sing mabur.
Bali menyang mega,
Regards, Payson

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"