Greetings

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
golek
Kirim: 6
Melu: 08 Des 2017, 18:52

Greetings

Tulisan sing durung diwaca by golek »

Hiya. Aku wiwit simulasi wiwit taun 1997.

Aku nggawe akeh pemandangan addons kanggo FS9 lan FSX, ditambah sawetara repet.
Sawetara anggota bisa uga ngeling-eling sarana 'penerbangan penerbangan' kanggo FS9.

Aku gabung karo Rikoooo amarga tata cara web dadi jelas - uga kanggo perhatian sing diwenehake supaya bisa urip maneh pesawat freeware sing dirilis sadurunge.

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Greetings

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome to Rikoooo.

Matur nuwun kanggo tembung apik, lan apik tenan yen sampeyan wis numpak kapal. Aku elinga yen utility, aku duwe ing FS9, ora ala.

Bebas wae kanggo njelajah lan yen sampeyan butuh pitulung, iki minangka papan kanggo takon.

Cheers

golek
Kirim: 6
Melu: 08 Des 2017, 18:52

Greetings

Tulisan sing durung diwaca by golek »

Dariussssss wrote:Hello lan welcome to Rikoooo.

Matur nuwun kanggo tembung apik, lan apik tenan yen sampeyan wis numpak kapal. Aku elinga yen utility, aku duwe ing FS9, ora ala.

Bebas wae kanggo njelajah lan yen sampeyan butuh pitulung, iki minangka papan kanggo takon.

Cheers
Akeh thanks.

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"