Evening All

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
mickod88
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 14 Jul 2017, 21:10

Evening All

Tulisan sing durung diwaca by mickod88 »

Evening Fellow Simmers !!

Dadi anggota ing Rikoooo saiki luwih saka pirang-pirang wulan 6, pungkasane entuk ngenalake awake dhewe amarga aku ora adoh kaya saiki supaya bisa entuk sawetara P3D wektu ing sabuk maneh!

Jenengku Mick, lan aku saka Lossiemouth ing Skotlandia, sing saiki dadi Teknik Avionics karo RAF. Nggolek kanggo sinau luwih akeh babagan P3D saka sing paling berpengalaman lan muga-muga banjur dakwenehi kawruh menyang kanca-kanca liyane ing mangsa ngarep.

Cheers!

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Evening All

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo Mick,

Sugeng rawuh ing forum, matur nuwun babagan ngenal piyambak.

Muga-muga sampeyan bakal seneng karo forum iki, kabeh forum anyar lan butuh sawetara kegiatan supaya aja ragu ngirim ing kene lan nggawa kawruh sing apik marang sing liyane.

Happy pesawat,
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Gh0stRider203
Elite Member
Elite Member
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Evening All

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Ya, aku sing liya! Sambutan, lan matur nuwun kanggo layanan sampeyan! :)

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"