Hi All

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
cunnah37
Kirim: 1
Melu: 23 Februari 2018, 12:02

Hi All

Tulisan sing durung diwaca by cunnah37 »

Halo aku Chris saka Blackpool, wis mabur sajrone pirang-pirang taun. Miwiti karo fs98 lan wis ngalami kabeh kedadeyan. Bubar diuripake menyang FSX nalika entuk PC anyar sing bisa mbukak kanthi bener. Seneng biasane penerbangan cendhak amarga aku ora duwe wektu luwih suwe. Nemokake situs iki nggolek ati kanggo pesawat standar lan seneng digunakake saiki ing dhaptar favoritku.

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"