Matur suwun!

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
FacundoB
Kirim: 3
Melu: 21 Apr 2018, 13:17

Matur suwun!

Tulisan sing durung diwaca by FacundoB »

hello,
Saiki sampeyan bakal nemokake apa wae sing mbokmenawa ora bakal ditindakake.
Imagino ngenteni yen aku wis ngenteni wong liya, kaya wong sing wis suwe ngenteni aku.
Mulane, sampeyan bakal bisa ngundhuh lan ngupayakake apa kang bakal ditindakake dening kanca-kanca.
Matur nuwun.

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"