Anggota Anyar Ikarusc42

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
Ikarusc42
Kirim: 1
Melu: 17 Agustus 2018, 09:37

Anggota Anyar Ikarusc42

Tulisan sing durung diwaca by Ikarusc42 »

Salam marang sedulur kabeh. Aku wis gabungan dina iki. Aku dadi Peserta Chelsea sing adhedhasar London UK. Aku wis dadi penerbangan wiwit 1980. Aku uga nduwe Private Pilots License nganti 2016 nalika dadi larang banget kanggo aku. Aku nggabung karo Rikoooo kanggo entuk Boeing Osprey nanging ora bisa ngundhuh liwat sistem IT perusahaan kita amarga ora bakal ngidini port 8080 utawa 8888.
Bisa sapa suggest cara aku bisa njaluk Osprey ??? Matur suwun.
lampiran
RHC_2018-08-17.jpg
RHC_2018-08-17..jpg (41.41 KiB) Ndeleng kaping 2927

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"