Kepulauan Canary.

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
josmor
Kirim: 2
Melu: 21 Jun 2017, 10:40

Kepulauan Canary.

Tulisan sing durung diwaca by josmor »

Hello.
Aku mung ngundhuh piranti lunak Kepulauan Canary 1 lan 2. Nanging aku priksa yen efek sing ditampilake ing video mung bisa digunakake karo REX 2.0. Aku wis nggolèki Internet, lan aku durung nemu. Kepiye carane bisa menehi efek apik saka Kapuloan Canary?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Kepulauan Canary.

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome to Rikoooo.

Iki minangka panggonan sing rada salah kanggo ngirim masalah sing sampeyan duwe SIM. Mangga kirim masalah iki miturut topik sing gegandhengan karo, sampeyan iku FSX or P3D.

Kita bakal nggawe paling apik kanggo mbantu sampeyan. :)

Regards

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"