Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.
plinux24
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 26 Nov 2018, 01:00

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by plinux24 »

File sing aku nyoba ngundhuh didhaptar ing Riwayat Undhuhku nanging file iki ora tau didownload ing komputer.

Aku ora bisa ngubungi sapa wae amarga kaca kontak ora ana. Endi file kasebut? Ragad registrasi Jumbo saya cepet, nanging aku ora duwe apa-apa.




plinux24

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Woy, plinux24,

Apa sampeyan njaluk pesen kesalahan utawa apa wae ing layar yen sampeyan ngeklik link kanggo miwiti download?

Regards,
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

plinux24
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 26 Nov 2018, 01:00

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by plinux24 »

Situs iki pancen nyedhot dadi registrasi mbayar. Aku mung rampung mangsuli pitakon sampeyan, tekan kirim lan amarga aku ora mriksa CAPTCHA, kabeh aku nulis. Aku seneng banget yen aku mung ndhaptar 3 wulan. Aku ora bakal nggunakake situs iki maneh.

Oalah, Ora, aku ora nemoni kesalahan nalika tekan ing jendhela keamanan, banjur njedhul jendela liyane sing biasane menehi pilihan kanggo milih lokasi sing diunduh. Jendhela kasebut mung sawetara detik lan ilang lan ora ana sing diunduh.

Browserku wis disetel supaya tansah takon ngendi arep ngundhuh lan lokasi gawan iku folder Undhuhan biasa.


Thanks,
plinux24

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi,

Apa sampeyan arep menyang simviation.com lan download soko, yen download ora miwiti, supaya kula ngerti, bakal mbantu kula kanggo ngenali masalah sampeyan lan menehi sampeyan solusi.
Utawa, aku bisa menehi sampeyan mbalek maneh lengkap, yen sampeyan ora puas.

Merry Christmas.

Regards
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

plinux24
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 26 Nov 2018, 01:00

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by plinux24 »

Hi,

Aku ora bisa mlebu ing situs kasebut. Kayane kaya aku ora ndhaptar. Aku nggunakake kapercayan sing padha kanggo mlebu ing kene.

guitpik
New Member
New Member
Kirim: 2
Melu: 01 Mei 2018, 16:43

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by guitpik »

Apa sampeyan mriksa folder undhuhan?

Amberdog1
New Member
New Member
Kirim: 5
Melu: 03 Jun 2016, 07:38

Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

Tulisan sing durung diwaca by Amberdog1 »

Aku duwe masalah sing padha nalika kaping pisanan entuk jumbo, a / v saya ngalangi undhuhan lan aku ora nampa pesen kesalahan. Pateni A / V lan coba undhuh file / file sing nyoba diduweni.
Muga-muga iki lan Happy Flyin :)

Posting Balesan

Bali menyang "Sambutan Anggota Anyar"