Boeing 787-9

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Leeh12378
Kirim: 1
Melu: 11 Jun 2016, 14:53

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by Leeh12378 »

Hai tim Rikooo apa ana kemungkinan sampeyan utawa pangembang sing menehi kontribusi kanggo situs web sing apik, nggawe boeing 787-9. Aku wis wiwit golek siji, lan saiki durung bisa nemokake. yen sampeyan mikir nggawe pesawat iki, aku bakal dadi sing pertama ndownload.
Tansah munggah karya gedhe sing nggawe.
Many thanks,
Lee The

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Lee,

Mung nyawang lan aku ora weruh siji ing kene, nanging aku bakal njaga mripat ing bab lan yen siji njedhul munggah ing kene, aku bakal nglilani ya ngerti! :)

Blue langit!

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Iku bakal luwih apik yen kita bisa duwe Pack 787, karo kabeh versi 3 ing sak panggonan. Aku wani takon iku kene.

Regards

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Sing iku apike!

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

JanneAir15 wrote:Sing iku apike!
omelan yah!

Twicerejected
Kirim: 1
Melu: 05 Sep 2016, 21:41

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by Twicerejected »

Mungkin nyoba kanggo njaluk 787 karo model luwih apik lan VC diunggahaké

Josh13215
Kirim: 6
Melu: 07 Mar 2016, 00:09

Boeing 787-9

Tulisan sing durung diwaca by Josh13215 »

nganyari 787 saiki karo kokpit 787 nyata tinimbang 737? Carane babagan iki? :D

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"