Kapal ...

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Kapal ...

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Manawa kaya kanggo ndeleng siji utawa loro pelaku usaha pesawat WWII.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Kapal ...

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

ya ngerti sing ora wong idea ala! :)

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Kapal ...

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Apa sing ora tresna? Apa aku bener? 1 utawa 2 armada WWII. Aja salah pangerti, aku seneng slammin 'ing geladhak sing saiki ana, nanging isih cilik uga karo Corsair paling anyar (sanajan dudu pesawat WWII, nggunakake operator sing padha). Paling anyar ing pesawat operator yaiku goooody. Mesthine, kabeh kucing Grumman duwe papan khusus ing atiku. Aku duwe fsx versi sing katon dadi bagian ndhuwur flat WWII, ora bisa ngerti babagan carane nginstal. Ora duwe installer sing padha Rikooo. Kudu mbukak, (secara harfiah, kudu nindakake joggin ')
Bali menyang mega, Payson

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Kapal ...

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku ora bisa setuju liyane. tansah seneng kanggo nyoba lan tetep iku asli minangka bisa :)

Aku jujur ​​ora duwe clue babagan nginstal armada kasebut tanpa kudu ngajukake file ing ngajeng Me. Aku mung bisa ngira manawa sampeyan bakal nginstal menyang folder pemandangan, lan yen ora ditambahake kanthi otomatis FSX, banjur tambah kanthi manual ...

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"