Private Pilihan Message

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Private Pilihan Message

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Iku bakal becik kanggo duwe sing PM (Pesen Pribadi) Pilihan ing Gentelmen kene ...
Uga cara kanggo mbusak kita TOPIK & POS yen kita pengin banget ...

Matur nuwun !

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Private Pilihan Message

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Ana ... Urut saka. Sampeyan bisa ngirim e-mail kanggo sawetara panganggo, nanging iku cukup rumit .... kita bakal nyoba kanggo golek cara kanggo duwe fitur pesen pribadi ing Forum.

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Private Pilihan Message

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Ana ... Urut saka. Sampeyan bisa ngirim e-mail kanggo sawetara panganggo, nanging cukup rumit ....

Oh ,, becik ,,,
Nanging aku luwih duwe PM supaya iku tetep ing sistem website server ...
Thanks kanggo wis kelakon ing rauh mangsa ,,, aku ngerti sampeyan wis digunakake ing ing cara ...

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"