ora bisa ngundhuh apa-apa

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Penzoil3
Kirim: 5
Melu: 28 Mar 2016, 03:19

ora bisa ngundhuh apa-apa

Tulisan sing durung diwaca by Penzoil3 »

Kedhaftar, kabeh downloads wektu metu. Free downloads- kabeh wektu metu. Aku wis ora bisa kanggo ngundhuh apa-apa kanggo sasi!
Iki bleeping ridiculous!

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

ora bisa ngundhuh apa-apa

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Kanggo wektu suwene sampeyan duwe masalah sing?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

ora bisa ngundhuh apa-apa

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Aja duwe script Watesan bab diinstal ing browser Panjenengan?
Priksa sambungan internet, iku uga dadi cara banget alon iki.

Aku bisa ngundhuh apa-apa tanpa masalah, aku guess masalah ing sisih.

Coba wenehana info liyane.

Regards

Penzoil3
Kirim: 5
Melu: 28 Mar 2016, 03:19

ora bisa ngundhuh apa-apa

Tulisan sing durung diwaca by Penzoil3 »

Nalika aku ngandika kanggo sawetara sasi. Aku attemptede kontak RIKOOOO sadurunge, kabeh aku tak iki Gee server kita nggoleki. kaping kabeh metu sadurunge aku bisa njaluk download, free utawa anggota downloads loro.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

ora bisa ngundhuh apa-apa

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Ing FAQ, kita wis nerangake manawa undhuhan kasebut diwenehake saka port 8080, dudu port 80. Dadi, cara paling gampang kanggo ngerti manawa port 8080 diblokir dening firewall sampeyan yaiku nyoba ndownload soko saka Simviation.com, kenapa? Amarga simviasi nggunakake port sing padha kanggo diunduh, mula yen ora bisa digunakake karo simviasi lan Rikoooo, mesthine 100%, firewall sampeyan mblokir port 8080. Sampeyan kudu mbukak port 8080 TCP / UDP kanthi nambah aturan menyang firewall .

Banjur saben download bisa ing situs web kita lan malah ing akeh situs liyane.

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Penzoil3
Kirim: 5
Melu: 28 Mar 2016, 03:19

ora bisa ngundhuh apa-apa

Tulisan sing durung diwaca by Penzoil3 »

Yen wong liya tau laporan masalah iki, laporana nyetel setelan firewall modem minangka standar. Masalahku ana dhewe.
Thanks
Sue

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"