Aku Rikooo

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
critter1355
Kirim: 1
Melu: 27 Jul 2015, 21:08

Aku Rikooo

Tulisan sing durung diwaca by critter1355 »

Dadi akeh undhuhan sing apik kanggo milih basis data tetep dianyari, utamane pemandangane sing durung akeh sing ditindakake ing kene, kajaba sawetara perkara anyar sing aku weruh Bandara Kiev lan update kanggo Big Bend Bagian 1 lan 2 ... Nanging aku pengin ndeleng luwih akeh pesawat CRJ-700 tinimbang mung CRJ-900 uga versi 700 minangka salah sawijining pesawat favoritku sing mabur ...

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"