kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello everyone,

Aku ngirim pesen iki supaya ngerti add-ons sing biasane pengin dianyari, amarga saiki aku arep nganyari, sawetara sampeyan bakal nulungi aku kanggo ngerti sing sampeyan pengin paling akeh.

Lan cara, yen uga bisa menehi kula ing link kanggo versi dianyari (saka situs liyane) bakal Fantastic.

Matur nuwun kabeh
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

OK pisanan kabeh, sawetara kasalahan ...

A320 Mega Pack, tansah nabrak. Iku banget ora stabil ing sandi FSX, ora ngerti sebabe.
Thomas Ruth A330 / 340, PFD ora nuduhake loro lapak lan overspeed ... ing kabeh.
Armada Emirates, FPS banget ala, crash sandi FSX...

nganyari bisa ...
Inggih, iku bakal menarik kanggo piye wae nggabung A330 / 340 dening TR, karo A320 Mega Pack, liyane sabenere nggabung ing kokpit kang banget.
A380, bab sing padha, PFD ora nuduhake loro kandhang lan overspeed.

Yen aku ngelingi soko liya, aku bakal sijine iku kene.

Cheers

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss, sing kabeh fix VERY gampang !!!

1) instal pesawat Airbus Panjenengan;
2) Busak apa Airbus
3) Ganti nganggo Boeing

D115
Kirim: 1
Melu: 05 Agustus 2013, 16:20

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by D115 »

Aku seneng ndeleng Boeing 757 karo kualitas VC ing mangsa ngarep. Aku wis ngilangi 757 FSX cukup apik.
Thanks,
Dan

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

D115 wrote:Aku seneng ndeleng Boeing 757 karo kualitas VC ing mangsa ngarep. Aku wis ngilangi 757 FSX cukup apik.
Thanks,
Dan
Yen sampeyan gelem nglampahi $, Quality Wings 757 nyedhaki prayoga :)

julian1245
Kirim: 2
Melu: 22 Mar 2017, 08:25

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by julian1245 »

Kanggo sawetara pesawat nggawe spin mesin amarga katon mung elek nalika ora ngowahi #realisme
Thanks

Macca22au
Kirim: 4
Melu: 06 Okt 2016, 12:41

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by Macca22au »

Minangka akeh dianyari P3D4 sabisa, lan VC pancen.

Nanging nganyari menyang v4 ing A320 lan B737-800 sanalika penulis nyenengake ......

jakedertree
Kirim: 1
Melu: 23 Des 2016, 19:08

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by jakedertree »

Aku seneng karo VC luwih apik kanggo Airbus A400M. Uga, yen penulis uga bisa menehi sawetara pandhuan kanggo nggawe kurang tangan lengkap ing lemah, sing apik tenan. Iku mlaku adoh, lan aku ora bisa (lan ora ngerti) golek cara kanggo mellow metu mesin sak taxi.

Sergiozaki
Kirim: 3
Melu: 04 Mar 2014, 15:32

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by Sergiozaki »

ing Boeing 777 pls kanggo P3D v3 / v4
Full working VC panel plss ...

Sergiozaki
Kirim: 3
Melu: 04 Mar 2014, 15:32

kang add-ons sampeyan pengin nganyari?

Tulisan sing durung diwaca by Sergiozaki »

A380 P3D v3 / v4
Panel gauge, VC asli saka 380
Thanks

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"