Cucuk Bulan ...

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Cucuk Bulan ...

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Salah sawijining unduhan sing paling anyar, Craters of the Moon, apik banget. Aku manggon ing Idaho, mung 100 utawa dadi mil saka ..... SPECTACULAR!!!! Yen sampeyan anggota JUMBO lan duwe spasi ing hard drive, coba. Iku pancene worth iku. Yen sampeyan ora duwe akun JUMBO, bisa njupuk wektu sing suwe banget. Nanging, kabeh sing aside, iku kelangan.

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"