Full Fleets

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
lanblack1994
Kirim: 1
Melu: 21 Des 2012, 16:37
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: essex

Full Fleets

Tulisan sing durung diwaca by lanblack1994 »

Apa ana kasempatan wong bisa nggabungake armada lengkap British Airways?

Iku bakal luwih dihargai. :)

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"