kacepetan download elek

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
sylvantino
Kirim: 3
Melu: 07 Februari 2017, 04:32

kacepetan download elek

Tulisan sing durung diwaca by sylvantino »

Aku ing langganan 6 bulan jumbo nanging aku mung ora bisa narik kacepetan download 1300KB / detik ing situs iki ora ketompo apa ngundhuh, iki mung siji situs aku duwe masalah karo. bisa wong goleki kacepetan iki?

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

kacepetan download elek

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello Sylvantino,

Aku wis masang bandwidth kanggo server kita saiki, coba maneh saiki.

Muga-muga ing wayah sore aku duwe janjian ing pusat data sing server kita tuan rumah, aku bakal njaluk bandwith sing luwih abot, supaya ing waktu puncak kita isih bisa ngladeni kacepetan dhuwur.

Matur nuwun

Erik
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

kacepetan download elek

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku posting minangka pangguna, lan ora moderator, nanging aku ora tau duwe masalah karo kecepatan download saka Rikoooo.

StonewallUSMC
Kirim: 19
Melu: 04 Okt 2017, 03:29

kacepetan download elek

Tulisan sing durung diwaca by StonewallUSMC »

lunga menyang osprey, mung mbutuhake jam 26 lan mbukak file kosong, tindak kaping pindho menit 12hrs 45 menyang file kosong, banjur lunga lan nindakake siji-sijine sing makarya banjur ana cathetan sing digawe dening pangripta nalika nginstal nginstal admin, kanggo njlentrehake, biasane nalika ngrujuk ing instalasi manatory supaya bisa nggunakake produk kasebut ing menu lan privledges utawa thry klik lan mbukak, kebingungan iki, ora ana hubungane karo file, sampeyan kudu mbukak. simulator penerbangan MS ing mode administrator kanthi klik sing tepat banjur produk bakal mbukak. Yen rampung, bakal nyebabake pirang-pirang kacilakan lan utawa layar beku. Aku nindakake riset, kenapa sebabe prentah nggunakake admin supaya bisa nggunakake program kasebut. Saka ewu tambang ing cara pesawat iki mung sing bisa ngendhaleni cfgku. file, aku mlebu lan ndeleng pirang-pirang dhaptar. Theres uga bebaya ing konfigurasi iki lan yen ana glitch bisa ngrusak program windows. Yen sampeyan nindakake download gawe serep file cfg sadurunge nginstal. Lokasi file kayata% APPDATA% MICROSOFT /FSX. THE sing diundhuh AIROLANE ING ING TANGGAL ING TANGGAL ING ING TENAGA ING TU ING MODEL LAN JENIS, ING KETENAKAN ING KENE, ING ING NGANGGALU KANGGO LAKU GAMPANG UNTUK GAMPANG TANGGAP UNTUK MELENGKE ATAWA KANGGO LAKON ING ING KONSUP UPPER. lan fly, nanging kabeh mau bisa mlaku. Yoy biasane ora kepenak yen sampeyan ngerti yen sampeyan mung kudu ngeklik menyang admin supaya bisa dadi pangurus, lan bling. Kejaba saka iku lan nyoba cara liya bakal dadi wektu sing angel kanggo ngatasi ESPECIALLY yen sampeyan wis ngenteni jam 24 kanggo download sing kosong. Pa situs paling apik sing paling apik nambah ons bar ora.

200k
Kirim: 1
Melu: 02 Sep 2017, 16:56

kacepetan download elek

Tulisan sing durung diwaca by 200k »

gud

StonewallUSMC
Kirim: 19
Melu: 04 Okt 2017, 03:29

kacepetan download elek

Tulisan sing durung diwaca by StonewallUSMC »

sampeyan kudu pindhah menyang menu komputer sampeyan ing internet lan ganti homepage menyang rikoooo, yen sampeyan nggawe file kasebut ing ngarep, lan mriksa setelan internet yen sampeyan ora nggunakake PPOE (kudu nggunakake tembung sandhi kanggo ngetik internet) ganti menyang pilihan liyane. Salah sawijining titik utama saka kontèks kanggo komputer wis dituntun menyang internet liwat portal salah, aku nggunakake internet lokal kadhangkala lan im ing pesisir wétan ing wilayah atlantic Mid lan kadhangkala alon amarga jumlah undhuhan sing diproses dening server. Uga cek jam sing sampeyan, yen sampeyan ing kemungkinan US sampeyan nyoba ngundhuh nalika kabeh wong ing Eropah ana ing pucuk dina. Nyekel ing wayah sore wancine wektu. Mriksa metu setelan kasebut, lan yen sampeyan pengin nyepetake komputer liwat 200% nulis ing, yen aku weruh gerah menehi pitutur apa sing kudu dilakoni.

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"