tuku?

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

tuku?

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Aku mung nampa email saka Peter Hawthorne. Kang kaya dheweke lan kanca-kancane dheweke pengin nggabungake karo Rikooo. Mangga maca lan deleng yen sampeyan ora mikir kedher kaya mburi situs ware paling apik ing baris. Waca apa sampeyan mikir.
Payson

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

tuku?

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo Payson,

Nyuwun pangapunten, nanging aku ora duwe pitakon apa sing sampeyan gunakake babagan ...?

Lan aku ora ngerti sapa sing Peter Hawthorne.

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

tuku?

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Peter Hawthorne[email protected]>
Dec 11 (1 dina kepungkur)

kanggo kula
Hi there,
Aku mung maca DOWNLOAD FOR FSX, FSX-Steam lan Prepar3D - Rikoooo, Aku wis nuduhake menyang sawetara kolega lan kita mikir collaboration antarane kita bisa apik.

Aku makili agensi marketing digital saiki nggarap perusahaan teknologi terkemuka sing operate ing pasar sing padha karo Android. Kita seneng nggawe potongan unik konten ing situs sampeyan demi pihak klien kita. Kanggo hak istimewa, kita bakal seneng mbayar sampeyan nang endi wae ing wilayah $ 65.

Ayo kula ngerti pikirane.

Salam sejati,

Peter

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

tuku?

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Peter Hawthorne
2: 34 AM (13 jam kepungkur)

kanggo kula
Halo Keith,

Thanks kanggo bali maneh.

Kanggo menehi gagasan babagan apa sing kita lakoni, kita bakal looking kanggo nulis isi disponsori kanggo situs sampeyan. Isi iki biasane muncul ing wangun artikel tembung 500 lan bakal nyakup link 'do-follow' kanggo klien kita. Penulis artikel bakal nglampahi wektu ing situs sampeyan lan aran nada, gaya, lan jinis isi sing biasane dikirim. Dheweke bisa mbukak lan nulis artikel sing digawe kanggo blog sampeyan. Sampeyan bisa mriksa, nyunting lan nolak artikel kasebut yen sampeyan nemokake ora cocok. Kita pengin kontribusi kanggo situs sampeyan lan mbayar sampeyan kanggo hak istimewa ngirim. Nanging, kita ora nyebarake jeneng klien utawa merek kita ing tahap iki - biasane mung nalika artikel dikirim kanggo ditinjau.

Sanalika sampeyan yakin, kita uga njaluk supaya kirim ora ditandhani minangka 'disponsori'.

Ing babagan iki, sampeyan bakal nampa kiriman sing disponsori ing http://www.rikoooo.com/? Yen rega sing kita tawarkan ing email sadurungé ($ 65 saben kirim) bisa ditampa, supaya aku ngerti supaya bisa nerusake.

Regards,
Peter

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

tuku ???

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Iki email sing aku nampa. Aku ngandel yen sampeyan ndeleng keprihatinan. Aku ora mikir aku malah kudu ndeleng iki. Sawetara jenis SNAFU.
Salam PAYSON

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

tuku?

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Matur suwun,

Iki bener spam lan email digawe kanthi otomatis dening spammer utawa bot.

Aja mbales

Conto liyane kene: https://www.mail-archive.com/[email protected] ... 28201.html

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"