Napa ora 777 P3D V4?

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
Josh13215
Kirim: 6
Melu: 07 Mar 2016, 00:09

Napa ora 777 P3D V4?

Tulisan sing durung diwaca by Josh13215 »

Halo,
Nganti tanggal aku ora bisa nemokake 777 add-on kanggo P3D V4. Utawa bakal 'ora pratinjau kasedhiya' utawa ora ndhukung P3D V4. Apa ana sing duwe 777 add-on kanggo V4?

Thanks in advance guys

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Napa ora 777 P3D V4?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Iki wis dibahas sawetara kaping sadurunge. akeh pesawat ora bisa digunakake P3D V4 kaya sing ora dirancang, durung. kene benang pasangan sing dak temokake ...

https://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=124878

http://www.sim-outhouse.com/sohforums/s ... repar3D-V4

Josh13215
Kirim: 6
Melu: 07 Mar 2016, 00:09

Napa ora 777 P3D V4?

Tulisan sing durung diwaca by Josh13215 »

Matur nuwun Rider :)

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"