Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Ora manawa, nanging nalika aku log on, aku katon minangka anggota, ing babagan menit 1, nalika aku maca tulisan, nuduhake kula, lan banjur menit mengko nuduhake kula minangka offline, nalika aku isih aktif situs iki.

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Bab ingkang sami wonten ing aswell.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Sakperangan alesan Mlebu log menyang offline sawise sawetara menit

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Sampeyan kudu mesthekake yen browser Internet sampeyan nampa cookie, cookie bakal nyimpen sesi lan supaya sampeyan mlebu.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"