Luwih akeh FTXDes Pemandangan

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.
TsumiaZZZ
Kirim: 1
Melu: 06 Apr 2018, 16:13

Luwih akeh FTXDes Pemandangan

Tulisan sing durung diwaca by TsumiaZZZ »

Hallo sederek,

Aku dadi penggemar akeh pemandangan FTXDes kanggo kabeh negara, aku wis download kabeh paket 3 Israel, Libanon lan Kosovo.
Nanging masalah iki aku nyoba ndownload paket pemandangan liyane kaya Albania lan Makedonia, download sing ditindakake kanthi alon, rusak utawa mung apus-apus.
Yen ana wong sing bisa nggarap pemandangan FTXDes kanggo luwih akeh negara liyane saka Israel, Libanon lan Kosovo, mula bakal dihargai.

Posting Balesan

Bali menyang "Kotak Saran"