Air Canada livery anyar

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Air Canada livery anyar

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Kawitan aku kepengin ngendheg babagan iki, nanging aku ora bisa. Air Canada wis ngusir ati anyar ... sing kabeh nanging anyar ...

Punika wonten ing B787:
lampiran
16707676_1399599010052836_1937314720044754475_o.jpg
16707676_1399599010052836_1937314720044754475_o.jpg (90.63 KiB) Ndeleng 4815 kaping

JULIANHB
Kirim: 1
Melu: 26 Okt 2016, 02:20

Air Canada livery anyar

Tulisan sing durung diwaca by JULIANHB »

el logo de air canada es muy innovador y muy bonito y inspira a viajar en ella

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Air Canada livery anyar

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

JULIANHB,

Forum iki mung basa Inggris. Cukup piye carane kudu ngulang maneh ....

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Air Canada livery anyar

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Menehi ati klasik gaya gedhe sing AC entuk wong dhewe taun iki aku ngomong ...

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Air Canada livery anyar

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:JULIANHB,

Forum iki mung basa Inggris. Cukup piye carane kudu ngulang maneh ....
nganti sampeyan biru ing pasuryan, ketoke lol

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"