DHC-8 Q400, gear ambruk ing Amsterdam

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Dariussssss
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

DHC-8 Q400, gear ambruk ing Amsterdam

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Landing gear ambruk nalika kebangkrutan ing gale force winds ing Bandara Amsterdam EHAM / AMS

Gear colaps

Yen aku ngelingi kanthi bener, ana akeh kacilakan gear saka jinis iki. Austria, Kroasia, FlyBe ,,, daftar panjang.

Soko salah karo iku.

Gh0stRider203
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

DHC-8 Q400, gear ambruk ing Amsterdam

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Meh mungkin dheweke wis cukup saka tutul kasar mudhun lol

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"