NEW 737 MAX wektu kelewatan mbangun

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

NEW 737 MAX wektu kelewatan mbangun

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Seneng tampilan B737 NEW GENERATION Pilots
Cheers!

NEW 737 MAX wektu kelewatan mbangun
https://www.youtube.com/watch?v=duZIyu2g8ik

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"