26-taun-lawas dadi UK kang kapten maskapai paling enom

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

26-taun-lawas dadi UK kang kapten maskapai paling enom

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Aku kudu nggawe NEWS iki dituduhake ing kene kanggo masa jaya Kom muniko
minangka conto kanggo nguri-uri awak lan ngimpi.

26-taun-lawas dadi UK kang kapten maskapai paling enom
https://www.youtube.com/watch?v=yJXk9TAakXg


Kate McWilliams dadi kapten maskapai termuda Inggris ing 26. Dheweke wiwit mabur ing umur 13 lan saiki dianggo kanggo Easyjet. Laporan dening Sarah Duffy.


Sugeng Kate!
Kepiye supaya akeh kuliah ing kagiyasaan sampeyan minangka Cpt lan sawetara ujian medik TOP kanggo periode wektu urip
supaya terus mabur sajroning pirang-pirang taun. Ya tenan, MEDICAL minangka aset sing penting banget kanggo dadi Pilot COMM
supaya ngati-ati kesehatan sampeyan yen pengin ngetutake rute kasebut ing urip sampeyan.

Gentelmen, kowe isih elinga nalika sampeyan entuk tugas Kapten pisanane ,,, carane bisa lali sing dina eh!


Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"