Penumpang sing ndharat bidang

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Mayday penumpang sing ndharat pesawat!
Manungsa numpaki pesawat cilik, sawise kanca iku pilot nduweni Heartear

https://www.youtube.com/watch?v=Ng3ULAsAUB4

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Wah, iki gedhe tenan. Wis rampung

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Penumpang iki kudu nyelarasake minangka pahlawan ,, Aku setuju karo SAR Lt!
Dheweke tetep tenang banget amarga tiba ing wayah wengi, sing sakabehe apik banget kanggo ndeleng iki
duwe panik kanthi metu formasi kloter sing tepat ing tangan

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Ngomong panik, ana sing ngrekam ATC ing YT, gampang golek. Guy mlaku-mlaku kaya cilik, kaya Cessna, lan ora ana panggonan kiwa-kiro sing ala. Totally gumbyang. Lan, ya iku pilot.

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Aku ngerteni apa sing sampeyan tulis ing ,,, weruh sing siji aku mikir ...

Betwen sampeyan lan aku, ing karirku ing wektu aku kepengin weruh carane sawetara wong sipil entuk lisensi pribadhi
lan carane teka padha mabur ing wilayah kontrol padha karo kita padha ing. Iku isih guncang kula munggah
mung kanggo mikir ...

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

mung wow .... saestu sanget!

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Ing kene, kita duwe paribasan '' Ko ti dade vozacku '' .. ing terjemahan..uga sing paling apik yaiku - '' Sapa sing menehi lisensi kasebut? '', Lan aku mikir akeh sing nyebutake. :)

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Good salah siji Dariussssss ,,, kene ngandika lawas bakal ,,, padha entuk minangka hadiah saka kothak CrakerJACK ,,,

Gh0stRider203 ,,, apik tenan ,, utawa sawetara jenis Ajaib kanthi ...
Katon kaya kanca (pilot RIP mati) ngurus dheweke lan mbantu dheweke entuk pesawat iki kanthi aman ing lemah.

Ora bakal ngerti ,,, nanging siji bab becik kanggo manawa ,,, ora suwe sawise acara iki gentelmen diwiwiti kang
Latihan lisensi pilot pribadi. Sinten ingkang sae?

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Penumpang sing ndharat bidang

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Ya, aku tanpa pitakonan kudu setuju ana, Kolonel :)

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"