Sir Richard Branson disetel supaya 10 Jet supersonic

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Sir Richard Branson disetel supaya 10 Jet supersonic

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Sing idea apik tenan ,,, pengarepan mau kabeh apik ing!

Sir Richard Branson disetel kanggo Pelayan ing jaman anyar!
Maskapai tycoon wis dikonfirmasi sing Virgin wis opsi kanggo tuku 10 Jet Boom supersonic bubar dicethakaké

http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3507765/Sir-Richard-Branson-set-usher-new-era-affordable-supersonic-flights-mini-Concorde.html


Julukan 'Baby Boom', pesawat anyar bisa mabur antarane London lan New York ing mung liwat telung jam
Loulla-Mae Eleftheriou-Smith

http://www.independent.co.uk/news/science/boom-supersonic-passenger-jet-virgin-richard-branson-london-new-york-concorde-a7420466.html

gambar

Miturut Georgia Diebelius Kanggo Mailonline lan Mark Prigg Kanggo Dailymail.com

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"