BOEING 737-8 MAX & BOEING 737-9 MAX

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

BOEING 737-8 MAX & BOEING 737-9 MAX

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

BOEING 737-8 MAX & BOEING 737-9 MAX NEW ADVANCEMENTS
https://www.youtube.com/watch?v=dQq1_ijeXUc

gambar


Kolonel
Yen ora Boeing ,,, aku ora arep Marang ing!
https://www.youtube.com/watch?v=ae20L78imO4

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

BOEING 737-8 MAX & BOEING 737-9 MAX

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Colonelwing wrote: Yen ora Boeing ,,, aku ora arep Marang ing!
AMEN TO COLONEL!

sing mung NON-Boeings American Airways VA wis dadi Concorde, C-130, C-123, DC-10-30F, ERJ-145, ER600 (sing kudu aku ngakoni minangka pesawat sing ayu!), lan Dash-8 (sing aku arep nyunting file pesawat.cfg kanggo).

C-123 sejatine ditugasake kanggo kanca apik saka tambang sing terakhir penerbangan bapakne ana ing C-123 ing 27 Juni, 1965. Sadurunge, dheweke salah sijine saka wong-wong sing isih tetep didaftar minangka Missing In Action saka Vietnam.

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

BOEING 737-8 MAX & BOEING 737-9 MAX

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Akeh sing nindakake POW / MIA ing periode kasebut ...
Ngapurane kanggo kanca sampeyan ilang ,, kepungkur ing ...

"Panyedhiya" Fairchild C123 minangka sistem serangan / transportasi wengi
pesawat adhedhasar glider kabeh-logam sing dirancang dening Chase Aircraft. Ing
prototipe C123B pesawat terbang pisanan ing September 1, 1954.

Jeneng: Carl Edwin Jackson
Pangkat / Cabang: O3 / US Air Force
Unit: Deteksi penerbangan 1st,
Skuadron Kegiatan Khusus MACV-SOG 1131,
12th Det

Tanggal Lahir: 28 Januari 1930
Kota Kutha Rekam: Natchitoches LA
Tanggal Loss: 27 Juni 1965
Negara Runtuh: Vietnam Kidul
Status (ing 1973): Dipatèni Ing Tindakan / Badan Ora Dipèn Guli

Kategori: 4

http://www.imorial.com/carlejackson/

USAF Kapten Carl E. Jackson

gambar

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

BOEING 737-8 MAX & BOEING 737-9 MAX

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

yep punika bapakipun.

Aku bener nganggo Gelang POW / MIA kanggo Kapten Ronald W. Forrester, USMC sing ditembak mudhun ing Vietnam Lor ing 27 Desember, 1972. piyambakipun minangka navigator / bombardier ing A-6 Intruder. Aku wis tau nggawe kanca karo putriné ing facebook liwat kanca sawetara taun bali, lan wis nglakoni apa-apa kanggo ngurmati bapake saben taun wiwit. Aku wis worn gelang sing saiki kanggo 13 taun.

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"