Video Military ONLY

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Good day Gentelmen ,, duwe lenggahan!

Aku bakal nggunakake TOPIC FORUM iki kanggo video Military nggunakake ONLY ...

Thanks kanggo ngormati sing!

Kolonel

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Good Day Gentelmen ,,

Ayo miwiti karo wong apik Jeneng Dave Groark ...
Dave Groark menehi kita walkaround rinci ing Lockheed F-104 Starfighter. Dave uga enggo bareng sawetara crita bab dheweke lan kanca-kanca kang mabur F-104 lan pengalaman. Iki dipun damel film ing Historic Aviation Memorial Museum ing Tyler Texas.

Duwe sawetara bab lan duwe lenggahan lan tindakake apa wong wis ngandika & nuduhake bab ...

Kolonel


F-104 Starfighter Walkaround
https://www.youtube.com/watch?v=eB8l_fCKDSw

Konco Sesawangan Sawisé moto F -104 Walkaround Video
https://www.youtube.com/watch?v=9jO5jMERCzM


Oh ,, sabab sampeyan wis kabeh lanang apik wis ing kene ,, aku tak sing bonus cilik ,, kanggo bab sampeyan diwenehi kanggo Vets Military.
Nglakokaké !


"On Desember 10, 1963, nalika Testing NF-104A roket-ditambah aerospace trainer, kang narrowly oncat pati nalika pesawat kang banjur metu saka kontrol ing 108,700 kaki (saklawasé 21 miles munggah) lan tabrakan. Panjenenganipun parachuted kanggo safety ing 8,500 kaki sawise vainly battling kanggo gain kontrol saka lemes, pakaryan Mudhun kanthi cepet. Ing kedadean iki kang dadi pilot pisanan nggawe ejection darurat ing setelan meksa lengkap needed kanggo penerbangan dhuwur dhuwur. "

pesawat dirusak ing kacilakan candhakipun. Diselidiki mengko nuduhake yen sabab saka kacilakan ana muter sing ngasilaken saka amba gedhe banget saka serangan lan lack of nanggepi pesawat. Amba gedhe banget perang ora disebabake input pilot nanging kondisi gyroscopic Nggawe dening engine spooling J79 sawise mati kanggo phase zoom menek roket-powered.

Kecelakaan kasebut digambarake ing film "The Right Stuff." Nanging, direktur / panulis ngowahi sebagian besar kasunyatan / kedadeyan sing ana ing kacilakan kasebut. Siji-sijine sing bener yaiku F-104 sing nabrak lan pilot saka Yeager.

Ing stunt man playing Yeager ing film dipatèni. On Januari 14, 1983, syuting ana recommence. Langsung ngrancang kanggo miwiti ing 10,500 kaki saka Cessna 206, kedhaftar minangka N29173. Operator kamera, Randy Deluca, lan Svec mlumpat tanpa kedadean, ana generator kumelun gagal bisa. Dadi pasangan dianakaké ing kanggo saben liyane nganti tekan 3,500 kaki.

Padha dipisahake, dilacak nebihi, lan terus kanggo mbebasake-tiba, karo Deluca awake parachute utama ing 2,500 kaki. Svec, sing Mudhun ing posisi warata lan stabil, tau tugasaken salah siji saka chutes kang. Duwe mlumpat tanpa piranti aktifitas otomatis, kang nabrak lantai sepi, nyababaken 35-taun-lawas enggal.

Ujian saka loro Svec kang chutes utami lan cadangan nuduhake masalah karo salah siji, lan pangrusak ing lemah ora weruh pratandha saka perjuangan utawa kangelan ing bagean kang. Miturut kang ngagem iki ora utamané angel kanggo mindhah watara lan, kaliyan sanesipun ngagem helem full-sirah, boten iki metu saka biasa. Ing pungkasan, ana katrangan ketemu pati keluron saka Veteran saka liwat 2,000 mundhak, senajan iki digunakake wiwit sing kumelun render wong semaput lan biso kanggo nanggepi.

Flight Test Chuck Yeager kang / Crash Ing F-104
https://www.youtube.com/watch?v=7p5WpGYCc4U

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Good day Gentelmen ,,,

Vietnam Fighter Pilot POW Tony Marshall

Lt Col Tony Marshall (USAF Purn.) Enggo bareng pengalaman mabur F-4 Phantom fighter-awang-awang liwat Vietnam Utara nganti pesawat kang mbledhos, iki dijupuk lan tahan ordeal minangka POW a.

https://www.youtube.com/watch?v=GGztyhf2lxk

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

The AWESOME F-4 Phantom Gentelmen ,,.
https://www.youtube.com/watch?v=_ly2m3Sfnmo

video HD pendidikan iki nuduhake carane Amerika Serikat digunakake macem-macem jinis pesawat F-4 Phantom padha digunakake ing saindhenging Tenggara Asia 1960s-1970s anggota Angkatan Udara Amerika Serikat (USAF). The Phantom iku pesawat gedhe karo kacepetan ndhuwur liwat Mach 2.2. Iku bisa nindakake luwih saka 18,000 mina (8,400 kg) ing sangang hardpoints external. F-4 iki uga digunakake cetha lan dadi pesawat superioritas udara utama kanggo loro Navy lan USAF, lan dadi penting ing lemah-support lan peran pengintaian pangeboman. The Phantom wis bédané kang pungkasan jet US mibur kanggo nampa status ace ing abad 20th. McDonnell Douglas F-4 Phantom II punika tandem loro-jog, kembar-engine, kabeh-weather, long-macem supersonic jet pesawat interceptor Originally dikembangaké kanggo Amerika Serikat dening McDonnell Aircraft. Nanging pisanan mlebu layanan ing 1960 lan mbuktekaken Highly adaptable lan dening agêng-1960s wis dadi bagean utama saka wings online sing gegandhengan.


A bonus
https://www.youtube.com/watch?v=rT_gLtwAjBs

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Karo kabeh bab ,, pun sampeyan Brig. Jenderal Robin Olds Gentelmen!

Sing Robin Olds?
https://www.youtube.com/watch?v=-rN3kWMcqWQ

Robin Olds
https://www.youtube.com/watch?v=amkpXBVvQh0

Lan pahlawan Amérika - Robin Olds
https://www.youtube.com/watch?v=RS1I-SXW5jA


Robin Olds (14 Juli 1922 - 14 Juni 2007) minangka pilot pejuang Amerika lan perwira umum ing Angkatan Udara AS. Dheweke dadi "triple ace", kanthi total 16 kemenangan ing Perang Dunia II lan Perang Vietnam. Dheweke pensiun ing taun 1973 dadi jenderal brigadier.

anake TNI Air pasukan Mayor Jendral Robert Olds, sekolah ing West Point, lan produk saka upbringing ing taun awal saka Tentara Air Corps, Olds epitomized pilot fighter Perang Donya II ketoke enom. Piyambakipun tetep wonten ing layanan minangka dadi Angkatan Udhara Amerika Serikat, senadyan asring kang ing rintangan karo Kepemimpinan, lan salah siji saka pilot pelopor jet sawijining. Rising menyang printah saka loro wings fighter, Olds dianggep antarane para sejarawan aviation, lan ora pati cetho, minangka Panglima wing paling saka Perang Vietnam, kanggo loro skills air-gelut kang, lan ajining diri minangka pimpinan perang.

Tuwone iki dadi brigadir jenderal sawise bali saka Vietnam nanging ora terus printah utama liyane. Seko kariré iki ngginakaken ing posisi non-operasional, minangka Commandant saka taruna ing Amerika Serikat Air peksa Academy lan minangka resmi ing Kantor Angkatan Udhara Inspektur Jendral.


Heroes perang saking langit - Vietnam Dogfights Robin Olds
https://www.youtube.com/watch?v=sbl7rzvbdFU

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

The Aces saka Asia Kidul-Wétan
https://www.youtube.com/watch?v=-vKG6l2nnL0

pesawat Amerika Serikat lemah operasi support ing Asia Kidul-Wétan, uga penjelasan carane jet pilot tumata kanggo ngilangke target lemah penting kayata kreteg, bunkers lan kendaraan.

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Video Military ONLY

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

The HOG Gentelmen ... Seneng!

A-10 Thunderbolt II
Special Happy Brrrt Day

https://www.youtube.com/watch?v=NvIJvPj_pjE


Warthog GAU-8 BRRRT Strafing Gun Nganggo Nyirnakake Unmanned Humvees
A-10 Warthog anti-tank pesawat nganakake apik tenan GAU-8 strafing gun nganggo kendaraan humvee unmanned kanggo nyoba kemampuan kanggo numpes obah lan target statis.

https://www.youtube.com/watch?v=uDRb8-21HAg

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"