test A340 RTO lan geni

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

test A340 RTO lan geni

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Sanadyan iki akèh taun, nanging isih nggegirisi.

Tes Airbus A340 RTO sing entek entek. Ora dipercaya manawa kru penerbangan ora peduli, mula asap, banjur geni gedhe ing kabeh peralatan pendaratan.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=lUMuOyMTQ8Y[/ video]

Mung ora bisa pracaya. : Ohmy:

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"