Kasunyatan ...

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

moderator: superskullmaster

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Kasunyatan ...

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Ing rong wulan pungkasan, Eropah ilang rong maskapai sing apik banget sing watara luwih saka 40 taun. Aku bakal bebas ngomong yen, Air Berlin minangka maskapai favoritku ing Eropa ... sayangé, ora ana maneh.


Air Berlin.

Air Berlin PLC & Co. Luftverkehrs branded minangka airberlin utawa airberlin.com, minangka maskapai nomer loro nomer loro ing Jerman, sawise Lufthansa, lan maskapai penerbangan nomer tujuh nomer paling gedhe ing Eropa babagan penumpang sing digawa. Iki njaga hub ing Bandara Berlin Tegel lan Bandara Düsseldorf lan nglayani 12 kutha Jerman uga tujuan ing Eropa, Karibia lan Amerika.

Air Berlin minangka anggota aliansi Oneworld, lan duweni anak perusahaan Belair ing Swiss nalika pamrakane saham anak perusahaan saham 49 saka NIKI menyang Etihad Airways diumumake ing Desember 2016. Punika kadhaptar ing Bursa Saham Frankfurt. Etihad Airways minangka pemegang saham paling gedhé, kanthi tambah saham ing 29.21 ing 2011. Air Berlin minangka kantor pusat ing Charlottenburg-Wilmersdorf, borough Berlin.

Ing 15 Agustus 2017 Air Berlin nyatakake pangguna kanggo insolvensi, nanging penerbangan kasebut bakal terus, sauntara amarga utang sing diwenehake dening Pemerintah Jerman.


monarch Airlines

Monarch Airlines, sing uga dikenal minangka Monarch, minangka charter Inggris lan maskapai sing dijadwalake adhedhasar Luton, sing ngoperasikake penerbangan dijadwalake ing tujuan Mediterania, Kapuloan Canary, Siprus, Mesir, Yunani, Swedia lan Turki. Kantor pusat maskapai ana ing Luton, kanthi pangkalan liya ing Birmingham, Leeds / Bradford, Gatwick, lan Manchester. Monarch minangka salah sawijining maskapai penerbangan paling tuwa ing Inggris sing ora ngowahi jeneng asline sadurunge mundur. Iku wis watara karyawan 3,000 ing 1 Oktober 2017.

Maskapai kasebut ngeterake 5.7 yuta penumpang sak 2015, pangurangan% 19 dibandhingake karo 2014. Monarko bakal nampa pesawat kasebut ing 2018 pesawat 45 anyar Boeing 737 MAX-8. Iki bakal ngganti armada saiki pesawat A320 lan A321. Perusahaan iki nduwe United Kingdom Civil Aviation Authority (CAA) Tipe A Operating License, sing ngidini supaya nggawa penumpang, kargo lan surat ing pesawat sing nganggo 20 utawa liyane kursi.

Monarke nglebokake administrasi ing 4: 30am ing 2 Oktober 2017, operasi sing ora suwe ditindakake kanthi cepet, kira-kira setaun sawisé gosip demine sing bakal dadi akeh. Situs web maskapai saiki dikelola dening CAA, lan urusan perusahaan lan pejabat sing diarahake dening KPMG.

Posting Balesan

Bali menyang "Penerbangan nyata"