gambar ....

Share gambar dijupuk ing simulasi pesawat ing kene.
Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

gambar ....

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Aku bisa ngirim sawetara gambar?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

gambar ....

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome. Manawa sampeyan bisa. Padha kudu ana hubungane karo sims penerbangan sing kita dhukungan.

Regards

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

gambar ....

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Tuku mesthi (bakal & bakal) fsx. Aku duwe sawetara guyonan, guyonan, nanging nalika nyoba masang, kaya biasane ana pesen sing ujar yen ora nggunakake formatku. Aku ora nate nemoni masalah sadurunge. Aku bakal terus nyoba. Matur nuwun
Regards, Payson

Posting Balesan

Bali menyang "Screenshot"