Prepar3D - Kapten Sim L-1011 - Landing di Manchester - TrackIR

Iki papan kanggo ngirim video sing dijupuk ing simulator penerbangan, dadi kreatif. :)
Chuka
Kirim: 76
Melu: 15 Jul 2015, 01:34

Prepar3D - Kapten Sim L-1011 - Landing di Manchester - TrackIR

Tulisan sing durung diwaca by Chuka »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=mIUSeWQmVe0[/ video]

Addons:

Prepar3D V3.4
Chase Plane Alpha 1.5
Kapten Sim Lockeed L-1011
Envtex
REX 4 Direct Tekstur
REX Clouds Soft
Aerosoft Manchester
HDE 2.0
TrackIR
OpenLC Eropah
Aktif Sky 2016
Aktif Art Sky Cloud
Custom Sky Tekstur
RSP 1.1
P3D Asisten Asisten
Flight1 GTN 750
Reshade + MasterEffects

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D - Kapten Sim L-1011 - Landing di Manchester - TrackIR

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Sugeng rawuh ing Forum. Iku video becik lan pesawat bagus.

Regards

Posting Balesan

Bali menyang "Video"