Ops operator

Iki papan kanggo ngirim video sing dijupuk ing simulator penerbangan, dadi kreatif. :)
Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Ops operator

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

iki njupuk sawetara wektu ing kloter Tomcat

[video]https://www.youtube.com/watch?v=vlAn6xN8fFU&t=498s[/ video]

superskullmaster
Kirim: 19
Melu: 30 Apr 2015, 01:35

Ops operator

Tulisan sing durung diwaca by superskullmaster »

Coba karo Dino F-35.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Ops operator

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

sampeyan lagi Talkin 'kanggo penggemar Die-Hard Tomcat, sing pancen Hates F-35. ora ketompo carane digawe iku (lan sing apa-apa marang Dino minangka kang tak sawetara kuwi apik!). Aku ora tresna F-35 ing rl utawa game lol

superskullmaster
Kirim: 19
Melu: 30 Apr 2015, 01:35

Ops operator

Tulisan sing durung diwaca by superskullmaster »

Wah aku mbangun wing Center for iku, lan nalika iku ora F-22 iki tau temenan dadi. Nalika wong kelingan sing iku cara penggawéné misi iku beda saka Warisan pejuang banjur padha kasantosan duwe sethitik liyane katresnan iku. Deleng ing cara iki, F-15 luwih cepet dening desain saka F-22 (amarga anggit siluman) nanging taksih kawon ing saben cara (kajaba sawetara). The B-1A ana luwih cepet tinimbang B-1B nanging B luwih ing saben cara liyane. Dadi kadang sampeyan kudu kurban soko kanggo gain liyane.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Ops operator

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku fashion lawas dicokot lol aku bakal dadi wong Tomcat nganti dina aku mati. Nalika aku kaya paling Helos .... aku pancen tresna Osprey ing. paling kaloro donya ing baby sing (karo sawetara kaendahan buwang ing kanggo apik langkah).

Aku sajujure ora nglampahi akeh wektu ing tindakan liyane saka jumbos lol

Posting Balesan

Bali menyang "Video"