Prepar3D - PMDG Boeing 747 - Landing in Toronto - TrackIR

Iki papan kanggo ngirim video sing dijupuk ing simulator penerbangan, dadi kreatif. :)
Chuka
Kirim: 76
Melu: 15 Jul 2015, 01:34

Prepar3D - PMDG Boeing 747 - Landing in Toronto - TrackIR

Tulisan sing durung diwaca by Chuka »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=YUdTQyfopn0[/ video]

Addons:

Prepar3D V3.4
Chase Plane Alpha 1.5
Boeing PMDG 747 V3
Envtex
REX 4 Direct Tekstur
REX Clouds Soft
Flytampa Toronto
HDE 2.0
TrackIR
OpenLC Eropah
Aktif Sky 2016
Aktif Art Sky Cloud
Custom Sky Tekstur
RSP 1.1
P3D Asisten Asisten
Flight1 GTN 750
Reshade + MasterEffects

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Prepar3D - PMDG Boeing 747 - Landing in Toronto - TrackIR

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

sing wis tak menehi kita wong sistem spek! Sing wis tak kanggo dadi sistem lara!

Posting Balesan

Bali menyang "Video"