FSX | Ekspedisi | Hawaii - Maui & Molokai

Iki papan kanggo ngirim video sing dijupuk ing simulator penerbangan, dadi kreatif. :)
Hykardu
Kirim: 6
Melu: 13 Jan 2016, 00:41

FSX | Ekspedisi | Hawaii - Maui & Molokai

Tulisan sing durung diwaca by Hykardu »

https://youtu.be/IQYDFaUfxGY

Iki minangka video pisanan ing seri Hawaii. Kepinginan kanggo ngrekam penerbangan iki teka nalika aku nemokake pemandangan fotoneal gtatuito ing hawaii-photoreal.com. Iku skenario sing fantastis, apik banget lan kaya rinci. Sugeng rawuh staf penerbangan-sim-jewels.com kangge karya ingkang sae. Ing pesawat iki kita mangkat saka XXX ing pulo Maui, mlengkung gunung gedhe ing sadawane pantai lan ngubengi jalur gunung. Nyebrang segara, kita tiba ing pesisir biru Molokai lan kita nyimpulake video pisanan iki, isih ana ing udhara, nyebrang segara maneh menyang Oahu.

Posting Balesan

Bali menyang "Video"