FSX Deleng uga Bush Flying | Taman Nasional Yosemite

Iki papan kanggo ngirim video sing dijupuk ing simulator penerbangan, dadi kreatif. :)
Hykardu
New Member
New Member
Kirim: 6
Melu: 13 Jan 2016, 00:41

FSX Deleng uga Bush Flying | Taman Nasional Yosemite

Tulisan sing durung diwaca by Hykardu »

https://youtu.be/fejC6ZSpKho
Pesawat grebeg ekstrem, wiwit ing puncak jurang ing jejere Yosemite Falls, nyusul menyang lembah ing ngisor iki. Nyebrang lembah, aku tekan Dome Half lan minggat menyang Rest Cloud, ngowahi tengen ing pesawat kurang ing rute kanggo Merced Lake. Salah siji sing paling apik ing semak belukar yaiku nyusul kali. Dadi, aku ngetutake Merced Rive ngliwati Nevada Falls lan Vernal Falls ing rute akhir menyang Taft Point, ngendi pesawat nyelehake jero kapindho menyang lembah, kebangkrutan ing alas El Capitain.

Turbo Pascal
New Member
New Member
Kirim: 2
Melu: 08 Agustus 2019, 23:28

FSX Deleng uga Bush Flying | Taman Nasional Yosemite

Tulisan sing durung diwaca by Turbo Pascal »

Hai ana, mung pengin ujar yen aku seneng wisata kasebut! Sampeyan nindakake proyek sing apik karo musik uga.

Penasaran karo pemandangan apa sing wis sampeyan pasang nalika sampeyan ngrekam?

Lan kepiye sampeyan nemokake panggonan kasebut ing Yosemite. Apa dheweke ngerti lokasi IRL? Aku ing salawas-lawase pancen angel golek papan sing pengin dakkarepake, uga bisa uga rekor.

Lan pungkasan, apa cara sing gampang kanggo nyelehake dhewe ing papan kaya pucuk tebing kasebut? Apa sampeyan mung nggunakake Slew lan jenis nyelehake dhewe ing lemah ana? Iki ana prekara sing ala babagan pemandangan lan nyiyapake penerbangan sing apik. Nggoleki lan golek panggonan kaya sing sampeyan lakoni.

Thanks kanggo wektu sing dilebokake ing kana!

Liwat.

Posting Balesan

Bali menyang "Video"